Les aanbod

Blijf fit en gezond tijdens je zwangerschap met onze Powermama Programma's

Powermama Training – Zwanger & Bevallen

De PowerMama Training is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen die tijdens hun zwangerschap zo sterk en fit mogelijk willen blijven, én voor moeders die na de bevalling weer willen herstellen. Onze gemixte groepen zorgen voor een motiverende en ondersteunende omgeving.

Bij de PowerMama Trainingen richten we ons op functionele krachttraining in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. We besteden speciale aandacht aan de core, bekkenbodem, ademhaling en houding. Ook komen mobiliteit en ontspanning aan bod om ervoor te zorgen dat je je zowel fysiek als mentaal goed voelt.

Je kunt deelnemen aan de PowerMama training gedurende je hele zwangerschap. Na de bevalling adviseren wij om eerst onze Core Restore lessen te volgen, zodat je lichaam optimaal kan herstellen. Daarna kun je weer instromen bij de PowerMama training en verder werken aan je kracht en uithoudingsvermogen.

Doe mee aan PowerMama training bij Fit Mom Atelier en ontdek hoe zwangerschap fitness je kan helpen om sterk en energiek te blijven tijdens en na je zwangerschap!

Praktische informatie

Waar?
Fit Atelier – Castricummer Werf 21, 1901 RW Castricum

Wanneer?
Zaterdag ochtend 9:00 

Kosten?
Losse les: €18,50
5-Rittenkaart €79
10-Rittenkaart €149

Aanmelden?
Maak hier een acount aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Core Restore Training

Ben jij recent bevallen en wil je het sporten weer rustig oppakken? Vind je het belangrijk om de training langzaam op te bouwen met aandacht voor het herstel van je buikspieren, bekkenbodem, houding en mobiliteit? Dan is de Core Restore de perfecte eerste stap op weg naar volledig herstel.

In deze cursus komt aan bod:

  • We beginnen bij de basis, zodat jij vanuit een sterk fundament kunt doorbouwen.
  • We doen een diastasecheck, buikspieronderzoek en houdingsanalyse om je huidige fysieke toestand te beoordelen.
  • We trainen de buikspieren en bekkenbodem en besteden ook aandacht aan mobiliteit om je volledige herstel te ondersteunen.
  • We leren je hoe je sporten weer kunt oppakken na de bevalling en wat je moet weten over je herstelproces.
  • We bespreken alarmbellen en veelvoorkomende klachten zodat je goed geïnformeerd bent en weet waar je op moet letten.

Praktische informatie

Waar?
Fit Atelier – Castricummer Werf 21, 1901 RW Castricum

Wanneer?
2x 60 min. Tijden in overleg

Kosten?
Totale pakket €125,- (Incl. leuke goodiebag)

Aanmelden?
Maak hier een acount aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

1-1 Personal Training

Wil je persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens en na je zwangerschap? Onze 1-op-1 Personal Training sessies zijn perfect voor het aanpakken van pijnklachten, het verbeteren van je techniek en het werken aan specifieke problemen. Onze trainers zijn gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness en bieden een veilige en effectieve manier om sterker en fitter te worden, volledig afgestemd op jouw behoeften. 

In tegenstelling tot groepslessen, biedt 1-op-1 training je de mogelijkheid om in je eigen tempo te werken en maximale aandacht van de trainer te krijgen. Hierdoor kunnen we elke sessie aanpassen aan jouw specifieke situatie en doelen. Of je nu wilt werken aan rugklachten, je core wilt versterken, of je bekkenbodemspieren wilt verbeteren, met persoonlijke training krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.

Praktische informatie

Waar?
Fit Atelier – Castricummer Werf 21, 1901 RW Castricum

Wanneer?
Op afspraak op maandag t/m zaterdag

Kosten?
Losse les: €69,50
Kickstart pakket: €199,0 voor 4 lessen

Aanmelden?
Maak hier een acount aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Lees hier wat anderen te zeggen hebben over
Fit Mom Atelier

Baukje
Baukje
Lees verder
Toen ik was bevallen wilde ik zo snel mogelijk weer gaan sporten zodat mijn lichaam weer sterk kon worden. Dit wilde ik graag doen onder professionele begeleiding. Die professionaliteit heb ik gevonden bij Fit Mom Atelier. Slechts 8 weken na mijn bevalling ben ik heel rustig weer begonnen met (lichte) krachttraining. Ook heeft ze mij geholpen met mobiliteitsoefeningen om mijn bekkenbodem weer sterk te krijgen, aangezien ik hier last van had in het begin. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder, heb ik nergens meer last van en ben ik sterker dan ooit! ~Baukje~

Bij Fit Mom Atelier draait het om jouw kracht, zowel fysiek als mentaal, tijdens en na je zwangerschap. Met een solide basis in je core en bekkenbodem geven we je de vrijheid om te bewegen zoals jij dat wilt. Je persoonlijke coach denkt met je mee en staat altijd voor je klaar.