About

Over ons

OVER ONS

Fit Mom Atelier begon uit een simpele observatie: veel van onze cliënten die zwanger werden, hadden behoefte aan een aangepast trainingsschema. De trainingen moesten uitdagend zijn, maar aangepast aan de fase’s van de zwangerschap. Zo werd het idee voor Fit Mom Atelier geboren.

Ontmoet het team
Josanne en Milou, de drijvende krachten achter Fit Mom Atelier, zijn beiden ervaren en gepassioneerd over fitness en gezondheid.

Josanne, eigenaresse van Fit Atelier Castricum, is al vijf jaar actief als Personal Trainer en Leefstijl Coach.

Milou, eigenaresse van Fit Atelier by Milou en recentelijk zelf moeder geworden, geeft trainingen aan huis in de omgeving van Hellevoetsluis.

Wat ons uniek maakt
Bij Fit Mom Atelier is je coach niet alleen iemand die je schema’s maakt, maar ook iemand die actief met je meedenkt en altijd voor je klaar staat. Verwacht één-op-één aandacht en een trainingsschema dat echt bij jou past. Loop je ergens tegenaan? Geen zorgen, we passen het meteen aan. Zo simpel en persoonlijk is het bij ons!

Onze trots
We hebben de afgelopen jaren tientallen vrouwen mogen begeleiden tijdens hun pre- en postnatale fitnessfases. Het is voor ons een eer om te zien hoe de nieuwe generatie Fit Atelier’s opgroeit.

Onze missie
Ons doel is helder: (aanstaande) moeders in hun kracht zetten, zodat zij fysiek en mentaal sterk hun moederschap tegemoet gaant