PERSONAL TRAINING

Sporten op maat tijdens elke fase.

Wat kan ik verwachten van Fit Mom Atelier?

Bij Fit Mom Atelier begrijpen we dat elke vrouw uniek is, vooral als het gaat om de reis van het moederschap.

Onze personal trainingssessies zijn daarom volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu je algehele fitheid wilt verbeteren, je kracht wilt opbouwen of specifieke zwangerschap gerelateerde klachten wilt aanpakken, wij staan voor je klaar.

Onze ervaren trainsters zorgen voor een veilige, effectieve en motiverende omgeving waarin je samen met ons aan je gezondheid kunt werken. 

Een geïndividualiseerd trainingsprogramma dat elke paar weken wordt aangepast aan de fase van je zwangerschap (of herstel).

Je eigen betrokken coach die je ondersteunt tijdens de trainingen maar ook daarbuiten met je meedenkt.

Toegang tot onze coaching app zodat je altijd alle trainingsschema's hebt om ook zelf te kunnen sporten.

Toegang tot ons Online Coaching Programma waar jij alles leert over je lichaam en trainen tijdens en na de zwangerschap.

Wat kost Personal Training bij Fit Mom Atelier?

Personal Training kun je bij ons per maand afnemen Dit betekent dat je elke week één of meerdere trainingen bij ons gaat doen. De trainingen vinden plaats in onze studio in Castricum OF op locatie in de buurt van Hellevoetsluis. 

Tarieven 2023

  • Castricum: €67,5 per les
  • Hellevoetsluis: €55,- per les (incl. voorrijkosten tot 10 km. van Hellevoetsluis)


* Deze bedragen zijn inclusief 9% BTW.

Of je nu zwanger bent, al bent bevallen of een zwangerschapswens hebt: het kan verwarrend zijn om zelf te bepalen wat nu de beste aanpak is voor jou op het gebied van sport en bewegen.

Bij Fit Mom Atelier nemen wij deze verwarring voor je weg door te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft om zo fit en sterk mogelijk te zijn voor, tijdens of na je zwangerschap.

Heb je een diastase of bekkenbodemklachten na of tijdens je zwangerschap? Ook dan kunnen wij je begeleiden bij het doen van bewegingen die veilig zijn voor jouw lichaam en die je helpen bij het verbeteren van klachten.

Over ons

Ons team!

Josanne

Head Coach

Milou

Senior Coach